ЦСКА посрами името си и българския футбол в Кишинев


ЦСКА посрами името си и българския футбол в Кишинев

970 0

Отборът на ЦСКА приключи участието си в турнира Лига Европа във втория предварителен кръг на надпреварата. „Армейците“ завършиха 0:0 като гости в Кишинев на молдовския Зимбру. Тимът на ЦСКА приключи мача с десет души, след като в 86-ата минута директен червен картон получи Еденилсон Бергонси.

Първият мач завърши 1:1. Голът, който отборът на Зимбру вкара в София, класира тима за следващата фаза на турнира. Реваншът в Молдова бе равностоен, като двата тима водиха сериозна борба в средата на терена.

Първата по-сериозна опасност в мача бе за домакините. В 18-ата минута Дедов стреля опасно, но Якуб Дивиш спаси. В 28-ата минута след бърза контраатака Тони Силва излезе на стрелкова позиция, но вратарят на Зимбру изби топката. Иван Стоянов опита да вкара при добавката, но ударът му не стигна до вратата на Зимбру.

В 38-ата минута Мартин Камбуров бе намерен отлично в наказателното поле на домакините, но не успя да засече хубаво с глава топката.

В 41-ата минута Дивиш отново трябваше да се намесва на вратата на ЦСКА, като отрази опасен удар на Гросу. Веднага след това пропуск за Зимбру направи и Дедов. В 41-ата минута в отбора на ЦСКА бе направена принудителна смяна като на мястото на Венцислав Василев се появи Кристиан Супусепа.

През втората част добра възможност за гол за ЦСКА се откри пред резервата Орелиан Жоакин, който в 57-ата минута пропусна.

Добри положения за ЦСКА пред вратата на Зимбру се откриха и пред Иван Стоянов в 79-ата минута и Тони Силва минута по-късно, но те бяха пропуснати.

В добавеното време на двубоя след удар на Крачунов играч на Зимбру игра с ръка в наказателното поле на Зимбру, но реферът не отсъди дузпа за българския отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички