Милко Георгиев отговори на Лудогорец: Ако искат да се прекръстят на Каптагон или Антибиотик


Милко Георгиев отговори на Лудогорец: Ако искат да се прекръстят на Каптагон или Антибиотик
Снимка: БГНЕС

2070 0

В ЦСКА-София вярват, че ще започне ударно шампионата в Първа лига с дълга поредица от победи. Това разкри един от директорите в клуба - Милко Георгиев, след жребия за първенството вчера. Той бе един от тримата представители на армейците. Другите двама бяха емблематичните Димитър Пенев и Александър Манов.

Георгиев се съгласи да коментира накратко ситуацията в клуба, както и изявленията на изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев. Той заяви, че "истинският ЦСКА е в Самоков" и добави, че "Гриша Ганчев си има Литекс и ако иска, може да го прекръсти на Торпедо Карлово". Милко Георгиев не остана длъжен на Петричев и направи ударен коментар на думите му.

Лудогорец подава ръка на ЦСКА

"Така ли е казал? Е, щом той го твърди... Аз пък ще им предложа на Лудогорец, ако искат, да се прекръстят на Каптагон (б.а. - наркотик под формата на таблетки) или пък на Антибиотик (б.а. –така се е казвал отборът в Разград преди години). Както им харесва повече. Нека не кръщават другите отбори, а да гледат себе си. Това бих го посъветвал Петричев", каза Георгиев, след което коментира изтегления жребий за Първа професионална лига.

Ради Здравков с интересно изказване дали ще отиде на мач на ЦСКА-София

"Доста е добър жребият, доволни сме. Започваме с поредица от мачове срещу не толкова изявени съперници. Затова и очаквам, че ще тръгнем ударно в шампионата. Вярвам, че ЦСКА ще има дълга победна серия", заяви Георгиев пред "Тема Спорт".

Той говори и по темата за базите и даде конкретен отговор на кой стадион ще играе ЦСКА в А група. На този етап е заявен "Васил Левски", но според Георгиев това съвсем скоро ще се промени.

"По принцип този въпрос трябва да го отправите към министър Красен Кралев. Но ние имаме уверението, че до няколко дни въпросът за базите ще бъде решен. И в първия кръг срещу Славия смятаме да играем на "Армията", каза още Милко Георгиев.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички