Силният човек на "Армията": Не безпокойте отбора!


Силният човек на "Армията": Не безпокойте отбора!

1460 0

Човекът със спортно-техническата власт в ЦСКА - Иво Котев, говори пред журналисти днес на старта на подготовката на "червените" за втората част от сезона в българския шампионат.

На няколко пъти той отказа да говори за финансите на тима, но пък хвърли светлина върху няколко въпроса, свързани със следващите няколко месеца в тима.

„Не съм аз човекът, който да говори за финансите на клуба. Това е работа на Александър Тодоров. Не мисля обаче, че ще има дезертьори"", увери Котев, който помоли представителите на медиите да оставят Стойчо Младенов и компания на мира в първите седмици от подготовката.

„Играчите на ЦСКА минават прегледи, за които сте информирани, всичко се движи по график. Тези два дни ще продължат изследванията на 7-и януари заминаваме за Турция. Ще помоля до 21-и януари да не безпокоите отбора в първата част от подготовката, за да натрупаме нужната база и сезонът да е по-лек”.

Що се отнася до новите попълнения, Котев сподели, че никой от щаба няма да говори, докато няма официална информация - независимо дали трансферите са изходящи или входящи. Около Тончи Кукоч и преминаването му в Динамо (Киев) пък няма нови новини.

„В близките дни ще ви уведомим официално как вървят нещата с новите попълнения - дали входящи, или изходящи. Всички контролни срещи в Турция ще бъдат качени в сайта. Няма да обявяваме предварително, а чак когато бъдат подписани договорите.”

„Около случая за Тончи Кукоч - разговарял съм с него, за момента няма нищо ново от това, което вие знаете. Не мисля, че има притеснения за него. За финансите ще говори Александър Тодоров. Не очаквайте да кажа нещо по въпроса. Нямаме очаквания, че някой ще си тръгне от ЦСКА заради проблеми с финансите. Футболистите, които бяха контузени, ще започнат подготовка с отбора, но доколко наравно с останалите, ще каже Стойчо Младенов”, завърши Иво Котев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички