Домусчиев: Подкрепям ЦСКА 1948, защото не приемам измамата на "Армията"

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев за пореден път засвидетелства уверението си, че ЦСКА на Гриша Ганчев е създадено с измама. Босът на актуалните шампиони беше категоричен, че подкрепя ЦСКА 1948 заради "законовия път", който "червените" са избрали, но по никакъв начин не стимулира финансово отбора от Трета лига.

"Симпатизирам на този отбор, защото това са хора като мен - цесекари, които не могат да приемат измамата, която се направи с Литекс, Етрополе и така нататък, а нямат пари да си платят даже марката, която уж спечелиха на търг", обяви в интервю за Sportal TV бизнесменът.

Пламен Марков: Сигурни сме, че ще получим базите

"Ние не само сме уверени, ние сме сигурни, че ще получим на бъдещия търг тези бази, за да ги експлоатираме и то за дълго време", обяви изпълнител...

"Харесват ми тези ентусиасти, които с момчета на Вальо Илиев, израснал на "Армията", тръгнаха нагоре по законов път. Стъпка по стъпка си вървят към елита".

Слуховете за това, че Домусчиев е основният спонсор на ЦСКА 1948 изобщо не притесняват собственика на Лудогорец, който спокойно сподели, че ще си проличи, ако той дава парите в новосформирания клуб.

И нека блесне таз звезда... червена?

Търг за емблемата на ЦСКА няма да има днес. Това стана след събитията, които белязаха дългоочакваното наддаване, което беше насрочено за 30.03.20...

"Ако аз подкрепям ЦСКА 1948 финансово, това веднага ще се усети - и от бюджета, с който разполагат, и от спонсорите, с които работят. Във футбола ни има много интриги и е нормално, когато не приемам ЦСКА-София за наследник на ЦСКА, да се споменава моето име", обясни той.

Още по темата

Please select answer!