Мигновено! Саша Илич хвърля в боя срещу Санфрече новото попълнение на ЦСКА Тобиас Хайнц


Мигновено! Саша Илич хвърля в боя срещу Санфрече новото попълнение на ЦСКА Тобиас Хайнц
Снимка: Офиц. Фейсбук страница на ЦСКА

1228 0

ЦСКА към момента подхожда внимателно и не бърза що се отнася до зимния трансферен прозорец, който е в разгара си. "Армейците" официализираха едва 1 ново попълнение преди заминаването за втората част от зимната си подготовка.

Тобиас Хайнц, който пристигна от Хекен, за да облече червения екип, е единственият нов до момента на "Армията". За нападателя обаче бе платена солидната сума, която според различни информации надхвърля 600 000 евро.

При подобна цена се очаква, че клубът ще може да разчита мигновено на новото си попълнение. Именно това смята да направи и треньорът на 31-кратния шампион Саша Илич, информира "Тема Спорт".

На "армейците" предстои да се изправят срещу японския Санфрече Хирошима в първия си приятелски мач от лагера в Турция. Срещата ще се състои в сряда (18.01) от 14:00 ч.

Очаква се Хайц да вземе участие във въпросната среща, в която най-логично би било да си партнира с Джонатан Линдсет. Двамата са близки от престоя си в Сарпсборг, където си партнират за двуцифрен брой попадения.

Ето къде може да гледаме двубоя между "армейците" и японския тим

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички