Стана ясно какви премии са получили в ЦСКА след есенния дял от Първа лига


Стана ясно какви премии са получили в ЦСКА след есенния дял от Първа лига
Снимка: LAP.bg

1582 0

Футболистите на родния гранд ЦСКА са били добре възнаградени за отличната си серия в Първа лига, довела до първото място, на което тимът "зимува" за пръв път от 8 години насам.

"Тема Спорт" информира, че през август на "Армията" е било въведено правило, че за всяка победа играчите на "армейците" трябва да получават бонуси.

Това се е случило след успеха с 2:1 над ЦСКА 1948 на 29 август, за който футболистите също са били възнаградени. Индивидуалните стимули са в размер на 1500 лева, а за победи над Левски и Лудогорец са били предвидени завишени бонуси. Армейците обаче допуснаха единствените си поражения в лигата през есента именно срещу тези два отбора.

Премиите са се отразили положително на мотивацията на червените футболисти, тъй като след мача с ЦСКА 1948 те спечелиха 9 от 12-те си двубоя, включително и безпрецедентните в клубната история 5 поредни гостувания. Като към това добавим и бонусите за елиминирането на Сейнт Патрик от Лигата на конференциите и теглим чертата, то става ясно, че през есента са били раздадени по 25 000 лева под формата на премии, в ЦСКА.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Саша Илич е останал впечатлен от младок и му дава шанс?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички