Между трима и петима от Литекс подсилват ЦСКА?


Между трима и петима от Литекс подсилват ЦСКА?

1240 0

В ЦСКА зимната селекция може да е изцяло от футболисти на Литекс. Между трима и петима играчи на ловчанлии ще се влеят в редиците на "червените", а кои ще са те, ще стане ясно в близките дни, информира "Тема Спорт".

Очакванията са сред футболистите, които ще сменят Ловеч със София, да са някои от младите таланти на "оранжевите". Литекс разполага с доста обещаващи играчи, които натрупаха опит в "А" група в последните сезони и биха повишили нивото на ЦСКА. Решението кои точно ще дойдат на "Българска армия" ще бъде взето до края на седмицата и не е изключено новите да започнат подготовка с 31-кратните шампиони.

"Червените" се нуждаят от централен и краен защитник, имат нужда и от флангови играч.

ЦСКА се събира на осми януари, когато ще се решава как ще се процедира с отбора.

Очевидно, с оглед на започналата разпродажба на ключови футболисти, Литекс няма да се бори за спечелването на Купата на България. ЦСКА обратно - ще насочи всички усилия към спечелването на трофея.

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков вече спомена, че се водят преговори с някои играчи, но не конкретизира имена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички