Кавдански с шокиращо разкритие за Яфа, капитанът на Царско село готов за разпит и хипнотизиране


Кавдански с шокиращо разкритие за Яфа, капитанът на Царско село готов за разпит и хипнотизиране
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4289 0

Защитникът на Царско село Мартин Кавдански обяви, че е готов да се яви детектор на лъжата. Капитанът на „царете“ разясни случилото се в края на мача срещу Локомотив София, когато се стигна до невиждан скандал кой да изпълни дузпа.

Припомняме, че дори и собственикът на клуба Стойне Манолов нахлу на терена, а спорът беше дали Кавдански или Юсуфа Яфа да застане зад бялата точка.

 „Много се изговори и изписа. Нека започнем по хронология. След като съдията отсъди дузпа и през ум не ми е минавало да изпълнявам, защото никога не съм изпълнявал дузпи. Тогава обаче старши треньорът Стефано Макопи ми каза резултата от мача Пирин и Ботев (Враца), от който вече бе ясно, че сме изпаднали. Той ми предложи, като капитан и играч с най-много мачове в Царско село, да изпълня дузпа и по този начин да направя последния удар за този отбор. Знаехме, че сме изпаднали, а и също така, че няма да съществуваме като отбор. Това бе причината да се съглася. Явно обаче Яфа не бе разбрал, че сме изпаднали“, разказа своята истина Кавдански пред колегите от „Спортал“.

Може би това е вследствие на факта, че до 4 часа сутринта е бил в столична дискотека. В такава ситуация обаче е най-важното какво казва треньорът. Той няколко пъти му извика от скамейката аз да бия дузпата. Това нещо го е чул и г-н Стойне Манолов и вероятно поради тази причина реагира по този начин и влезе на терена. Видя, че въпреки думите на треньора, моят колега не искаше да ми даде топката за изпълнение. За съжаление не вкарах. Имах голямото желание да съм последният играч вкарал гол за този отбор и така да завърши моят престой в Царско село. Във футбола е така. Видяхте, че вратарят имаше ден и през първото полувреме спаси и друга дузпа“, продължи защитникът.

Мога да кажа само едно. Аз съм чист пред себе си, пред съотборниците си, треньорите и моето семейство. Готов съм да застана на всякакви детектори на лъжата, ако ще и на разпит в прокуратурата. Готов съм и да ме хипнотизират. Цялата истина за дузпата вече я казах преди малко. Който иска нека ме разпитва. Няма проблем“, отговори Кавдански на съмненията, че нарочно е изпуснал дузпата.

А ето какви обвинения към Стойне Манолов отправи Юсуфа Яфа.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички