Манолев: Несериозно е да ти вкарат гол от тъч


Манолев: Несериозно е да ти вкарат гол от тъч
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2104 0

Защитникът на ЦСКА Станислав Манолев е разочарован от загубата на тима от датския Сьондерийске. Той говори за мача и за здравословното си състояние пред клубния сайт.

Бившият национал сподели, че все още изпитва леки болки, основно заради тежестта на шината. Той обаче е категоричен, че след завръщането на отбора в София ще смени шината с по-олекотена и ще започне пълноценни тренировки.

"Тренирам, готвя се, тренирам и с топка, тичам, но все още изпитвам леки болки в ръката и тая шина е 3 кг. сигурно и ми пречи да тренирам пълноценно, но се надявам в София да я сменя, да сложа някоя олекотена и да тренирам пълноценно. Мисля другата седмица вече да я свалям”, каза той.

Относно загубата в последната контрола опитният футболист посочи, че е несериозно отбор като ЦСКА да получи гол от тъч.

"Играхме по-добре, от тъч ни вкараха гол. Както разбирам, те са втори в Дания и са на едно много добро ниво. Както знаете, Копенхаген, които са първи, играят с Лудогорец другата седмица, така че изобщо не е отбор за подценяване. Но мисля, че незаслужено загубихме, защото имахме по-добри положения за отбелязване на гол. В началото почнаха по-добре с преса, с желание. С това ни победиха – повече желание, повече тичане и себераздаване. И си отбелязаха гола, което беше малко несериозно от тъч да ти вкарат гол, но се случва”, коментира Манолев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички