Нов в ЦСКА не се владее: Шият с 5 шева набит от него съотборник


 Нов в ЦСКА не се владее: Шият с 5 шева набит от него съотборник
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2907 0

Големи проблеми може да си има ЦСКА с едно от новите си попълнения. Става дума за бойния еквадоред Кевин Меркадо, който крие предизвикан от него скандал в кариерата си дотук.

SportLive.bg разбра, че лявото крило е набил съотборник през 2015 г. Случва се докато е в аржентинския Годой Крус. Потърпевшият - Леандро Фернандес, се налага да бъде зашит, тъй като след юмруците на Меркадо е с окървавен нос и отворена рана на лицето.

Двамата се сбиват на тренировка след разгорещен спор. По-късно Кевин ще признае, че е бил провокиран, но проблемът с невъзможността да си сдържа нервите е налице.

"Загубих самообладание. Не съм такъв, но той прекрачи границата и аз реагирах лошо", казва Меркадо.

По-късно еквадорецът разкрива, че е отнесъл сочна псувня от аржентинския нападател, който го е нарекъл и "негър" и му се е заканил да му счупи кокалите.

"Изглежда, че иска да се бие, защото вече е имал проблеми и с останалите от отбора. Не знам каква връзка има Фернандес с президента, но аз съм спокоен, чакам да видя какво ще се случи. Нямам проблеми с никого, ще видя дали мога да остана, или ще трябва да напусна. Ще бъде първият път, когато си тръгвам по такъв начин. Леандро е добро момче, аз отидох и му се извиних. Това е всичко", разкрива крилото след инцидента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички