Майкъла с любопитна прогноза за мача ЦСКА – ЦСКА 1948, отправи и призив към феновете


Майкъла с любопитна прогноза за мача ЦСКА – ЦСКА 1948, отправи и призив към феновете
Снимка: Lap.bg

2136 0

Бившият играч и ръководител на ЦСКА  Георги Илиев направи прогноза за днешния сблъсък между „червените“ и ЦСКА 1948. Майкъла отправи и призив към феновете на армейците да не псуват и обиждат големите легенди като Любослав Пенев и Стойчо Младенов, които в момента работят за ЦСКА 1948.

"Смятам, че ЦСКА ще победи с 2:1. Отборът е по-качествен, но нека не забравяме, че Любо Пенев е един много добър треньор. Все пак смятам, че ЦСКА ще спечели двубоя“, прогнозира Илиев пред колегите от „Спортал“.

Искам да отправя призив към феновете: не бива да се псуват и обиждат легенди. А Любо и Стойчо са топ легенди на ЦСКА! Същото може да се каже за Ради Здравков, Спас Джевизов. Това са хора, участвали в най-големите успехи на ЦСКА, донесли толкова радост на феновете. И те хранят семейства, имат деца. Поканили са ги в ЦСКА 1948, за да работят и да се развиват. Къде да отидат? Защо не са ги взели на "Армията"?“, продължи той.

Феновете защо не скочиха срещу изгонването на Стойчо Младенов през пролетта? Тогава защо се мълчеше? Защо не питат къде е Пламен Марков? Той също е голяма легенда на ЦСКА. Къде е - няма го, смениха го. Да сте го видели скоро? Това са големи имена, участвали в големи мачове. Знаете за кои мачове говоря. Големи мачове, велики победи - това не може да се изтрие от историята. Не е армейско да застанеш и да псуваш някого. Това са грозни неща, лоши неща", заяви още Майкъла.

А ето какво се закани играч на ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички