Майкъла: Лудогорец са професионалисти, в ЦСКА лежим на стари лаври


Майкъла: Лудогорец са професионалисти, в ЦСКА лежим на стари лаври
Снимка: принтскрийн

1302 0

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла говори пред "Тема спорт" за ситуацията в ЦСКА и българския футбол. Майкъла коментира, че много тежко е приел вестта за смъртта на Георги Димитров - Джеки.

"Ние бяхме заедно още първия път, като станахме шампиони. Последваха големи мачове с Монако, Реал Сосиедад, Нотингам, Ливърпул, Байерн. Станахме 4 години поред шампиони. Страхотен човек и футболист.

Беше колективен играч и силна фигура в отбора. Всеки от нас си пасваше на мястото в ЦСКА - и резервите бяха не по-слаби от титулярите. Но всички имаха характер и освен да бием най-големите в Европа, всичко останало беше на заден план. Мечтите на всички ни бяха да играем и да печелим над онези, които само сме ги гледали по телевизията.

На "Армията", щом минеш през входа, и си най-добрият, шампион. Не мога да приема 10 години Лудогорец да ни показва как се прави отбор и как се става първи. Това е несериозно за ЦСКА, а и за Левски. В Разград са на много професионално ниво, а ние сме на стари спомени и лаври", заяви Майкъла.

Бившият играч на "армейците" не пропусна да коментира и промените на ЦСКА при Любослав Пенев.

 "Той вкара агресия в играта. Но и отборът се върти - не мога да приема, че биеш Лудогорец и след три дни падаш от Царско село. Затова ЦСКА трябва да играе постоянно на ниво, за да е шампион. А разградчани бяха изравнени тази година. Имат най-слабия отбор, откакто са в елита, с най-слабия треньор, но пак взимат титлата. Значи ние не сме конкуренция. Имам чувството, че могат да сложат домакина за треньор и пак ще са шампиони", коментира Илиев.

Илиев коментира, че очаква ЦСКА да спечели срещу Лудогорец заради феновете, а и заради Джеки. Майкъла допълни, че в момента "армейците" имат добър собственик, добри треньор и ръководство, което може да осигурява пари за клуба.

Междувременно Левски също почете Георги Димитров - Джеки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички