Майкъла: ЦСКА ще си вземе следващите два мача, не разбирам как Лудогорец победи с 3:1 във финала


Майкъла: ЦСКА ще си вземе следващите два мача, не разбирам как Лудогорец победи с 3:1 във финала
Снимка: принтскрийн

7917 0

Бившият футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев изрази мнение, че "червените" ще спечелят оставащите си два мача от сезон 2022/23 в Първа лига и ще се поздравят с титлата на България!

Както е известно, тимът на Саша Илич вече има аванс от 1 точка пред Лудогорец и сега се нуждае от два успеха при домакинството на ЦСКА 1948 (3 юни) и символичното гостуване на Левски (7 юни).

"Аз предсказах, че ЦСКА ще бъде шампион. Бях казал, че Лудогорец ще сбърка някъде и това се случи. Сега ЦСКА ще си вземе следващите два мача и ще вдигне титлата", заяви уверено Майкъла пред "Мач Телеграф" и допълни:

"ЦСКА 1948 показаха, че могат да вземат точки от Лудогорец. Левски също могат. Разградчани не са в това състояние, което наблюдаваме от 11 години".

"Още малко и ЦСКА ще бъде отново шампион. Не разбирам как така Лудогорец победи с 3:1 във финала за Купата, но ето, че успяха. Можеше и с повече да победят ЦСКА 1948, а сега същият този отбор им взе точки. Просто може би имаше голямо напрежение в редиците на ЦСКА 1948, но няколко дни по-късно показаха колко са мобилизирани", каза още бившият защитник на ЦСКА.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ентусиазъм в "червено", общо 50 хиляди ще гледат последните два мача на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички