Майкъла: ЦСКА играеше футбол, а Левски нещо друго


Майкъла: ЦСКА играеше футбол, а Левски нещо друго
Снимка: БГНЕС

2188 0

"ЦСКА трябва да съжалява, защото ЦСКА игра футбол, а Левски рушеше, но това е точно на Люпко Петрович тактиката", каза бившият футболист на "червените" Георги Илиев-Майкъла след равенството 1:1 между двата тима.

ЗАМЕРИХА С БУТИЛКИ СОБСТВЕНИКА НА ЛЕВСКИ

"ЦСКА трябва да съжалява, защото ЦСКА игра футбол, а Левски рушеше, но това е точно на Люпко Петрович тактиката, той така излъга и Лудогорец, с една атака и една грешка пак на Чорбаджийски, стигнаха до гол. Добре, че този не я подаде, бяха трима на един. Време е ЦСКА да спре с тия грешки отзад, те са все решаващи. Но нека не забравяме, че ЦСКА е нов отбор, това са нови момчета, от 3-4 месеца, тепърва ще почват. Обединен клуб, ако бяха били Левски, щяха да кажат "бихме ЦСКА", ако бяха паднали, щяха да кажат паднахме от Литекс. Това е, нямаме друг ЦСКА и заставаме зад него. За мен равностоен мач голово, иначе ЦСКА игра по-добре, защото се стремеше да играе", коментира Майкъла след двубоя на Националния стадион.

"Почва да се връща духа, но все още феновете са разделени. Мисля, че нарочно го направиха, не знам кой подведе нещата, но не искам да коментирам, но надявам се, че феновете ще се върнат на стадиона и ще подкрепят Гриша Ганчев, защото ние нямаме друг ЦСКА, нека не се заблуждаваме. В момента това е ЦСКА, добър, лош, обединен, нямаме друг вариант", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички