Люпко огорчен: ЦСКА заслужи равенството, но нямаше дузпа


Люпко огорчен: ЦСКА заслужи равенството, но нямаше дузпа

902 0

Треньорът на Левски Люпко Петрович съжали за пропуснатата победа и се усъмни в правотата на съдията Ивайло Стоянов да отсъди дузпа в 75-ата минута, от която Преслав Йорданов изравни за 1:1 в дербито на Националния стадион.

"Първият един час играхме доста зле, не беше нормално както обикновено провеждаме мачовете. Имахме шанс да затворим мача с втори гол при пропуска на Костадинов. Жалко е, че не спечелихме този мач, но това е.

ЖИВИТЕ МЪРТВИ И ГРОБАРИТЕ СИ ПОДЕЛИХА ТОЧКИТЕ СЛЕД 1:1

Костадинов можеше и да подаде, защото Сашо Александров беше сам, а пък ако съдията не беше дал дузпа, можеше и да не получим гол. Но да кажем, че ЦСКА си заслужи равенството, въпреки че за мен нямаше дузпа.

Притеснени бяхме през целия мач и затова не бяхме по-агресивният отбор. Не знам защо, но може би ни липсваше характер. На моменти бяхме откровено скучни, което не бива да се получава в такъв мач, но толкова.

Лошото е, че можехме да спечелим, а трябва да приемем равенството. Нямаме футболисти, които да направят разликата в ситуациите, да направят от нищо - нещо, а в такива мачове такива играчи ни трябват", заяви Люпко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички