Йорданеску: На полувремето им казах, че няма шанс да загубим


Йорданеску: На полувремето им казах, че няма шанс да загубим
Снимка: БГНЕС

813 0

Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску отчете позитивите в представянето на "армейците" срещу Левски при равенството 1:1, но и отбеляза факта, че все пак не е постигната победа и отборът трябва да продължи да работи за прогрес.

"Поздравявам играчите за това, че се бориха докрай. Казах им на почивката, че ако продължават така, няма начин да загубят. Поздравявам и благодаря на феновете, знаех, че мачът им е много специален, но днес се изправихме срещу един много добър треньор.

ЖИВИТЕ МЪРТВИ И ГРОБАРИТЕ НЕ СЕ ПОБЕДИХА

Липсваха ни няколко играчи, но мисля, че вече е ясно, че се развиваме в правилната посока. Ние бяхме отборът, който контролираше топката и диктуваше темпото, а те ни вкараха гол от нищото.

И след гола им продължихме в същия дух и успяхме да се разпишем, като с малко повече късмет можеше да спечелим. Голът им и второто им положение дойдоха след наша грешка, но пък ако бяха реализирали втори гол, щеше да е много трудно за нас и затова резултатът не е лош.

Казах на играчите, че няма как да загубим с тази игра и съвсем скоро ще блестим като звезди по същия начин, по който и феновете ни. Искам много повече като представяне, защото и срещу Ботев държахме повече топката и имахме повече положения, но не можахме да победим.

С внезапната контузия на Арсенио Нунеш ми се наложи да променя цялата концепция на мача, но и това се случва. Поздравих играчите след мача, защото си заслужиха да не загубят. Съжалявам за последната минута, когато бяхме трима срещу трима, тогава можехме да го превърнем в гол, но не изиграхме добре ситуацията (Диого Виана симулира за дузпа и получи жълт картон)."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички