Майкъл Естрада може да напусне ЦСКА, но няма да се завърне в Еквадор


Майкъл Естрада може да напусне ЦСКА, но няма да се завърне в Еквадор
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

7192 0

Входящият трансфер на Фернандо Каранга в ЦСКА предизвика голяма еуфория на "Армията", тъй като нямаше индикации за подобна сделка през последните няколко години. И колкото и да е почитан бразилецът сред 31-кратните шампиони, то преминаването му точно сега изглежда странно, тъй като "армейците" се напълниха с нападатели.

През лятото не бе продаден Дюкенс Назон и допълнително бяха привлечени Майкъл Естрада под наем и историческото попълнение Матиас Фаетон. Друг нов в предни позиции бе Асприля и с привличането на Каранга бройката в атака изглежда прекомерно висока, а най-притеснително през есента беше сравнително ниската ефективност. 

Потенциалните напускащи

Никой в момента не си и помисля дори да се усъмни в идеята свободният агент Фернандо Каранга да бъде повторно привлечен, но има съмнения, че това може да доведе и до изходяща сделка. Сред вариантите са Майкъл Естрада и Дюкенс Назон.

За хаитянина на няколко пъти във времето е имало интерес най-вече от Близкия Изток, а сега от еквадореца се интересуват в Испания. През последните часове стана ясно, че той бива следен от Ейбар. 

Естрада така и не успя да впечатли с ЦСКА

Какво казва агентът

Междувременно от El Universo се позоваха на агента на нападателя - Гонсало Варгас, който е категоричен, че възможността Естрада да се завърне в Еквадор сега не е на дневен ред. Така най-вероятно е испанците да пожелаят стрелеца от мексиканския Депортиво Толука, който държи правата му. Националът е под наем до края на сезона в ЦСКА. 

Не е изключено "червените" да прекратят наема на футболиста и останалите страни да решават къде ще продължи Естрада. От изданието подчертават, че в Толука не са очаровани от подобен вариант.

Вижте всичко около трансфера на Каранга в ЦСКА!

Още: Прибързана радост? Кога е последният гол на Каранга и какво стана с него след ЦСКА?

Феновете са в екстаз: Как Фернандо Каранга подлуди ЦСКА при първия си престой с паметен успех?

Потвърдиха: ЦСКА преговаря с водещ клуб за българин - искат повече пари от "червените"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички