Феновете са в екстаз: Как Фернандо Каранга подлуди ЦСКА при първия си престой с паметен успех?


Феновете са в екстаз: Как Фернандо Каранга подлуди ЦСКА при първия си престой с паметен успех?
Снимка: Официален сайт на Левски

3804 0

В същински екстаз бяха хвърлени привържениците на ЦСКА от новината за привличането на Фернандо Каранга. Това ще е втори престой за него в клуба, като в първия се представи изключително успешно и бързо спечели сърцата на феновете.

Той премина в ЦСКА през февруари 2017 година, като остана само година и половина, след което бе продаден в Китай срещу 3,4 милиона евро. Какво обаче стори, докато бе в България?

Какво стори Фернандо Каранга в първия му престой в ЦСКА?

Фернандо Каранга срещу Левски от първия му престой в ЦСКА

Както е упоменато в официалния сайт на ЦСКА - той записа 42 мача с "червените", в които се отличи с впечатляващите 31 попадения. Чрез бурния си нрав и агресивната преса си е изкарал 13 жълти картона и един червен.

Срещу големите съперници на ЦСКА - Левски и Лудогорец, също има попадения. Срещу "сините" се е изправял в седем случая, като в тях се е отличил с три попадения и две асистенции (има три победи, три равенства и една загуба в мачовете).

Срещу хегемона у нас Лудогорец е изиграл същия брой срещи. В тях е отбелязал два гола и е дал една асистенция (има и пет жълти картона и един втори жълт - респективно червен). В мачовете с "орлите" има две победи, три загуби и две равенства.

Междувременно бе потвърдено и че ЦСКА преговаря за български футболист, но от клуба му не го пускат, ако не получат повече пари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички