Страхотното представяне на Естрада за ЦСКА го връща обратно в националния му отбор


Страхотното представяне на Естрада за ЦСКА го връща обратно в националния му отбор
Снимка: БГНЕС

1421 0

Лятната покупка на ЦСКА - Майкъл Естрада, спечели вниманието на своите сънародници в Еквадор, а медиите в страната съобщават, че страхотните му изяви могат да го върнат обратно в националния му отбор.

В Еквадор са впечатлени

Естрада бе причината ЦСКА да спечели срещу Локомотив София. Еквадорецът вкара и двете попадения срещу "железничарите", с което спечели трите точки за "армейците" и се превърна в "играч на мача".

"Еквадорският нападател Майкъл Естрада беше звездата на ЦСКА в дуела срещу Локомотив (София). Атакуващият футболист вкара два гола за своя тим и се надява да продължи да поддържа това ниво, за да има възможността да се завърне в националния отбор.

Естрада почти завърши една година, без да реализира гол. Нападателят не бе отбелязвал 362 дни. Последният му гол беше с Крус Асул, когато се изправи срещу Толука в мексиканския турнир Апертура. Поради тази причина той не беше взет под внимание за първите два мача от южноамериканските квалификации за Световното, тъй като не беше в най-добрата си форма", пише изданието "Ecuavisa Noticias".

Еквадор има реален шанс да се класира за световното в САЩ, Канада и Мексико през 2026 година. Отборът е на 9-о място с една победа и една загуба, но с нула точки. "Ла Три" има наказание от минус три точки, но дори и така има възможност за класиране. Причината е, че заради новия формат на първенството от Южна Америка се класират шест отбора, а седмият има шанс да продължи чрез бараж.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Звезда на ЦСКА увери, че има голям шанс "червените" да ликуват с титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички