"Ще затворим стадиона и ще започнем събарянето": Филип Филипов посочи кога "Армията" ще бъде съборена


"Ще затворим стадиона и ще започнем събарянето": Филип Филипов посочи кога "Армията" ще бъде съборена
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

8838 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов даде интервю, в което говори за една от най-важните теми около клуба - стадиона. Той поясни кога ще се случи затварянето на стадиона и стартът на събарянето.

Освен това Филипов заяви, че срокът за построяването на новия стадион "Българска армия" е година и половина (18 месеца). Ето и какво заяви по темата:

"В петък входирахме проекта в НАК, комисията, която трябва да издаде крайното решение за реконструкцията на ст. "Българска Армия". Ние не се съмняваме в положителния отговор. Очакваме крайното становище до края на седмицата, след което ще придвижим документацията до главния архитект на София.

В момента, в който бъдат разписани документите, ще затворим стадиона, ще започнем събарянето на стадиона, което ще отнеме 2-3 месеца. Срокът за построяването на новия стадион е 18 месеца" - каза той пред БНТ.

Освен това Филип Филипов даде логичен отговор на въпроса къде "армейците" ще домакинстват, след като започне работата по "Българска армия". Това ще се случва на Националния стадион "Васил Левски". Наскоро пък от ЦСКА заявиха, че клубът никога не е бил толкова близо до нов стадион "Българска армия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички