Люпко Петрович: Ще направя всичко възможно, за да отстраним Осиек


Люпко Петрович: Ще направя всичко възможно, за да отстраним Осиек
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

4042 0

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович коментира предстоящата среща на тима с хърватския Осиек. Двата тима ще се изправят един срещу друг във втория предварителен кръг на Лига Европа. Сръбският специалист обяви, че той и момчетата му ще направят всичко възможно, за да отстранят съперника.

"Ще направя всичко възможно, за да отстраним Осиек. ЦСКА е голям отбор, когато е в криза и неведнъж е доказвал, че умее да излиза от такава. Трябва да влезем в правия път, а това се постига с добри резултати. За загубата ни от Черно море е виновен колективът, а не един или двама играчи.

Знаете, че Хърватия стана втора в света. Осиек има финансиране от президента на страната, имат двама-трима чужденци - мисля, че трябва да се поддържат местните играчи. Имат силни футболисти - централните им защитници, в нападение Марич и Манце, левият им бек е опасен, полузащитникът Бочкай. В момента са по-силни от Хайдук, ако ни се бяха паднали Хайдук или Риека, щях да бъда по-щастлив - знам какво предстои - щом не побеждаваш, довиждане.

От 40 години съм във футбола, искам да отстраним Осиек, не знам дали следващите ни съперници са по-трудни, ако ги преодолеем. Най-важно е да влезем в групите на Лига Европа“, сподели Люпко Петрович.

Преди домакинския мач на ЦСКА с Осиек стана ясно, че "червените" ще трябва да направят голяма "жертва" на "Българска армия". Каква е тя може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички