Люпко Петрович: Гриша Ганчев загърби бизнеса си заради футбола


Люпко Петрович: Гриша Ганчев загърби бизнеса си заради футбола
Снимка: БГНЕС

3450 0

 

“ЦСКА е велик клуб и когато е в криза се търсят грешките. Трябва да се види как да се излезе от ситуацията. За загубата е виновен колективът. Сега трябва да се върнем в правия път. Ето сега се обвинява един млад български играч, че е допуснал грешка, но преди него сбъркаха и други. Тук не се ценят българските играчи. В Звезда има 4-5 чужденци, другото само са сърби. Ако не бяхме дали шанс на Турицов, нямаше да стигне до националния отбор. Във футбола големите отбори често са в криза. Имам опит как да се справя", каза Петрович 
"Господин Ганчев загърби бизнеса си, защото мисли 24 часа за футбол. Ако и ние сме така, ще стигнем до успех. Работихме добре Добри. Играчите търсеха грешките в другите и не знаеха от кого да поискат съвет. Играчите срещу Черно море бяха като на разходка в парка. Трябва да се обединим и да го видим още утре. Сега трябва да се съберем отново и да станем истински отбор”, добави старши треньорът.

Новият наставник на ЦСКА Люпко Петрович коментира ситуацията около "армейците" на специална пресконференция по-рано днес. Той подчерта, че за грешките в отбора изцяло е виновен колективът. Относно Гриша Ганчев, Петрович подчерта, че собственикът на ЦСКА е загърбил бизнеса си заради футбола.

“ЦСКА е велик клуб и когато е в криза се търсят грешките. Трябва да се види как да се излезе от ситуацията. За загубата е виновен колективът. Сега трябва да се върнем в правия път. Ето сега се обвинява един млад български играч, че е допуснал грешка, но преди него сбъркаха и други. Тук не се ценят българските играчи. В Звезда има 4-5 чужденци, другото само са сърби. Ако не бяхме дали шанс на Турицов, нямаше да стигне до националния отбор. Във футбола големите отбори често са в криза. Имам опит как да се справя", заяви Петрович. 

"Господин Ганчев загърби бизнеса си, защото мисли 24 часа за футбол. Ако и ние сме така, ще стигнем до успех. Работихме добре Добри. Играчите търсеха грешките в другите и не знаеха от кого да поискат съвет. Играчите срещу Черно море бяха като на разходка в парка. Трябва да се обединим и да го видим още утре. Сега трябва да се съберем отново и да станем истински отбор", добави още той.

А какво сподели един от лидерите в агитката на ЦСКА относно ситуацията около клуба - четете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички