Люпко Петрович след завръщането: Моята задача в Литекс е ясна!


Люпко Петрович след завръщането: Моята задача в Литекс е ясна!
Снимка: БГНЕС

1245 0

Новата седмица стартира с новината, че бившият треньор на ЦСКА, Литекс и Левски - Люпко Петрович, се завръща на работа в България.

Специалистът поема поста спортен директор в тима от Ловеч, след като напусна страната преди 4 години. Пред "dsport" специалистът сподели желанието си да завърши своята богата футболна кариера именно в България, където прекара немалка част от нея.

"Аз съм новият спортен директор на Литекс. Бях във Виетнам в продължение на две години, а сега пристигам тук в Ловеч, за да завърша футболната си кариера като спортен директор в Литекс“, коментира Петрович, изразявайки любовта си към клуба.

"Литекс е клуб, който съм обичал и съм работил в него. С него съм постигал и добри резултати в Европа. Моята задача в отбора ще бъде да се направи отбор, който да играе добър футбол и да върнем феновете на трибуните, както и Литекс да побеждава", добави той, отговаряйки на въпрос дали "оранжевите" целят промоция в Първа лига.

"Не знам какво ще стане, но за сега има много млади играчи. Искам да работя с добри млади играчи, които да се развиват", завърши сърбинът.

Ето какво неотдавна отговори Петрович за шансовете на "армейците" да станат шампиони

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички