Люпко Петрович назова двата най-добри варианта за ЦСКА и обясни защо Гриша Ганчев ще успее


Люпко Петрович назова двата най-добри варианта за ЦСКА и обясни защо Гриша Ганчев ще успее
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

4632 0

Бившият старши треньор на ЦСКА и Левски - Люпко Петрович, заяви пред "Блиц", че не знае кой ще бъде новият наставник на "червените", но посочи две сръбски имена, които според него са най-добрите варианти не само в Сърбия, но и на Балканите:

"Разбрах, че ЦСКА финиширал втори е и изпуснал да спечели Купата на България. Аз наистина не знам кой ще бъде треньор на отбора. За мен най-добрите треньори в момента не само в Сърбия, но и на Балканите, са Марко Николич и Саша Илич", каза 75-годишният специалист и допълни:

"И двамата в момента са свободни агенти. Биха свършили чудесна работа в ЦСКА, но май са варианти и за Партизан. Но аз не съм предлагал никого. Наистина не знам…".

Люпко Петрович изрази мнение и че Гриша Ганчев "ще успее един ден" и обясни защо смята така: "Знам само, че Гриша Ганчев ще успее един ден и ще зарадва многобройните привърженици на ЦСКА с титлата, защото е амбициозен и можещ човек".

Относно триумфа на Левски за Купата на България и "синия" треньор Станимир Стоилов, той заяви следното: "Разбрах, че Левски е спечелил Купата. Левски обаче има добър треньор в лицето на Станимир Стоилов. Даже бих казал повече – той е отличен специалист".

В момента Петрович е начело на Тан Хоа (Виетнам), но разкри, че скоро това приключение ще завърши: "Аз съм добре. Даже - много добре. Тук, в далечен Виетнам, моят отбор се справя със задачите. Миналата година завършихме на пето място. Сега сме седми. Доволен съм, въпреки че винаги може повече. През октомври ще се завърна в Сърбия и моята виетнамска авантюра ще завърши".

*Още новини около грандовете ЦСКА и Левски четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички