Защо Любослав Пенев говори странно: Обясниха на кого и защо се "сърди"?


Защо Любослав Пенев говори странно: Обясниха на кого и защо се "сърди"?
Снимка: Gloria Nacheva / LAP.bg

19925 0

В последно време старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, прави доста странни изказвания пред камерите на "Диема" след мачовете на отбора.

Ел Голеадор отговаря кратко и несвързано със случилото се на терена, но за това си има причина. Според "Блиц", причините дори са 3!

Причина №1

След загубата от Левски с 0:1 на 4-ти март, Пенев се е ядосал на репортера Ясен Деянов - тогава наставникът обвини реферите, а журналистът му опонира няколко пъти и това вбеси 57-годишния специалист.

Любослав Пенев

Изданието допълва, че на следващия ден Любо Пенев е признал пред познати, че чашата му на толеранс е преляла и той ще "обърне плочата" към "Диема".

Причина №2

Треньорът на Хебър смята, че от страна на въпросната телевизия имало тенденциозен негативизъм към сина му - Николас Пенев, след като на няколко пъти било намеквано, че не играе добре, не вкарва голове и не дава асистенции...

Причина №3

Тя била свързана с изказвания в ефир при анализи в студиото, когато се споменавало, че Любослав Пенев не взима правилни решения в някои ситуации по време на мач.

*Преди по-малко от 48 часа пък се появи слух, че от лятото Любослав Пенев ще напусне Пазарджик и ще застане начело на ЦСКА!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички