Турицов: С треньор като Любослав Пенев можем да вървим само нагоре


Турицов: С треньор като Любослав Пенев можем да вървим само нагоре
Снимка: БГНЕС

1659 0

Крайният защитник на ЦСКА Иван Турицов коментира след срещата, която тимът загуби от Левски с минималното 1:0. Турицов получи въпрос за ситуацията, при която Паулиньо го удари с ръка, но отказа да коментира съдийските решения. Бранителят наблегна на отличната работа, която Любослав Пенев върши на "Българска армия".

"Невероятен мач, страхотна атмосфера и изключително тежък мач и много външни фактори. Мисля, че играхме добре, опитахме да изпълним оказанията на треньора, но не ни стигна шансът.

Почти през целия мач играхме с човек по-малко. Те след това владееха повече топката и не успяхме да стигнем до попадение. Не мога да коментирам съдийските решения, но Паулиньо ме удари.

Не съм очаквал, че ще бъда в ЦСКА този сезон, всичко се случи непредведино. Колективът е на високо ниво, но пак казвам, просто не ни стигна късмет. Любослав Пенев помага много на всички играчи и с треньор като него ще вървим само на горе", бяха думите на Турицов след срещата. В нея той направи и своя дебют в дербито с Левски.

Как Любослав Пенев коментиа мача и видя ли грешка в съдийството може да прочетете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички