"Любимец" на феновете на ЦСКА е взел български паспорт?


"Любимец" на феновете на ЦСКА е взел български паспорт?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2568 0

Един от най-недолюбваните футболисти на ЦСКА е взел български паспорт, твърдят последните информации. Става въпрос за играчът с най-дълъг стаж на стадион "Българска армия" от настоящия състав на "червените" – Жеферсон, който акостира в родното първенство през 2018-а година.

Процедурата около издаването на нужните документи на бразилеца е завършила в началото на новата кампания, съобщава "Тема Спорт". Това обаче не се очаква да повлияе на Саша Илич и компания по никакъв начин, тъй като от пролетта ограниченията за брой футболисти извън Европейския съюз у нас на практика отпаднаха.

Преди това по родните терени в игра можеше да има до трима чужденци извън ЕС, като именно поради тази причина ЦСКА издейства роден паспорт и на друг бразилец – Енрике Рафаел, който впоследствие подсили ЦСКА 1948.

Междувременно Жеферсон и изгуби титулярното си място в стартовия състав на "армейците", а феновете с голямо нетърпение очакваха продажбата му през лятото, която така и не се осъществи. Така той още е на "Българска армия" и дори може да се похвали с участие във всички срещи от началото на сезона.

Изключение направи само домакинството на Славия от десетия кръг на Първа лига, за който латиноамериканецът дори не попадна в групата, тъй като вече има на сметката си 4 жълти картона и рискуваше да отпадне от сметките за предстоящото Вечно дерби с Левски.

Вижте какво направиха "червените" при домакинството на Славия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички