Липсата на нови е добра новина за ЦСКА


Липсата на нови е добра новина за ЦСКА

2058 0

ЦСКА не бил уредил нито един нов играч преди старта на зимната подготовка - факт, от който веднага почват да се правят трагедии. "Червените" обаче не се разделиха със звездите си, което е най-добрата новина. Стойчо Младенов разполага с отличен състав от млади играчи, които тепърва ше развиват своя потенциал. Ако основната група от 15-16 играчи остане непроменена, шансовете за титлата изглеждат напълно реални.

Трансферните планове на ЦСКА бяха свързани с попълнения от чужбина, но заради липсата на пари преговорите са в застой. Към тима ще се присъединят няколко момчета от школата. Няма как тази ситуация да се подмине с лека ръка, защото ЦСКА най-после налучка точната вкаса. Първо, защото бяха събрани точните футболисти и второ, вече "червените" заприличаха на отбор. След години безобразно лутане в търсене на точната селекция, сега всичко изглежда повече от добре. През всеки трансферен прозорец на "Армията" пристигаха куп ментета и оправданията започваха едно след друго.

Дългоочакваната 32-ра титла този път е съвсем близо. Така бе и през 2012 година, но тогава поради необясними причини, довели след себе си куп странни обстоятелства, това не се случи. Когато през това първенство Сашо Томов и Стойчо Младенов показаха непримиримост и желание за битка, ситуацията около ЦСКА се промени. Победи следваха една след друга, а футболистите показаха отличен колектив. Този отбор на "армейците" накара всички да се отнасят към него с респект. Тези играчи имат всички предпоставки да ликуват с титлата в края на сезона.

Шефовете може да не осигуриха пари за трансфери, но дано поне плащат заплатите навреме. Тогава целта ще бъде постигната!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички