Стойчо Младенов: Развиваме се положително във всяко отношение


Стойчо Младенов: Развиваме се положително във всяко отношение

1322 0

Развиваме се в положителна посока във всяко едно отношение", това каза наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов.

"Армейците" се събраха днес, за да преминат кръвни изследвания преди заминаването си на лагер в Турция и Младенов коментира целите и програмата на клуба.

"В добро настроение съм, надявам се футболистите да са в същото и да стартираме подготовката с амбиция. Надявам се годината да е по-добра, затова и работим с толкова усилия. Амбицията не е без значение, въпреки трудностите и проблемите ни годината да е по-успешна. Важно е футболистите да са здрави и да вземат участие в подготовката на втория полусезон, за да бъде той по-успешен от миналата година", каза Младенов.

Той отказа да коментира темата с трансферите.

"Ще продължаваме да работим по начина, по който досега работим със свободни агенти и да се развиваме на пазара. Целите ни не са се променили, но доколко това е осъществимо, не знам. Не искам да надувам излишно балона и да вкарвам напрежение излишно", заяви наставникът на "червените".

Той коментира евентуалният трансфер на Мишо Венков с думите: "Венков има договор и си го изпълнява. Няма значение какво е нашето или неговото желание, на този етап няма какво да кажа. Когато преценим ще подновим договорите на определени футболисти. Всичко зависи от техните изяви".

По повод юношите и подготовката на клуба Младенов коментира: "Ще има трима юноши на лагера, но ако обстоятелствата се стекат така, както аз искам, няма да дойде нито един. Аз искам да ги предотстъпим в първа или втора дивизия, за да трупат опит и да развиват качествата си. Във втория полусезон всеки мач ще е финал и едва ли ще опрем до тях".

По отношение на контролите на предстоящия зимен лагер Младенов обяви: "Общо контролите на лагера ни са девет, но все още чакаме потвърждение за противниците ни. Валентин Илиев, Иван Стоянов и Райкович са в добро състояние и ще стартират в подготовката".

Той коментира и свое изказване по повод бъдещето си в клуба. "Аз съм тук и работя за ЦСКА, а до кога и как е Божа работа. За мен като треньор е добре да оставим това, което имаме, да не продаваме и да вземем още по-добри. Действителността обаче е различна и сме наясно какво е състоянието на ЦСКА от финансова гледна точка.", допълни наставникът.

Младенов категорично отрече конфликт с Манджуков, а за наказанията на Кукоч и Тунчев каза следното:"Нямам информация, че Кукоч и Тунчев ще получат наказания, но ако получат, ще го мислим. Все пак не мисля, че ще се стигне до там". /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички