Гриша Ганчев поканил Саша Илич на вечеря и му е "сервирал" приятни новини?


Гриша Ганчев поканил Саша Илич на вечеря и му е "сервирал" приятни новини?
Снимка: Lap.bg

3642 0

Босът на родния гранд ЦСКА - Гриша Ганчев, е поканил старши треньора Саша Илич на вечеря, по време на която го е изненадал с приятни новини, съобщава "Блиц".

Изданието пише, че двете най-важни фигури на стадион "Българска армия" са прекарали над 2 часа в бистрене на трансферната политика, а бизнесменът е уведомил наставника, че през зимата ще бъдат привлечени един или двама играчи повече от предварително обещаните!

Според първоначалните планове, при "червените" ще акостират три нови попълнения, с две от които вече е постигната пълна договорка - бразилски плеймейкър и скандинавски централен бранител. Усилено се търси и заместник на нападателя Дауда Бамба, а Илич е получил уверение, че в съблекалнята му ще има минимум и четвърти нов играч.

Допълва се още, че Гриша Ганчев е предложил на мениджъра конкретен вариант за атаката, а сърбинът не е можел да повярва, че има шанс футболист с такава класа да дойде в ЦСКА. По време на вечерята пък е било обсъждано и с кои играчи ще се разделят "армейците", като най-вероятно поне двама ще бъдат продадени или пратени под наем в други тимове.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - БФС прие програмата за Купата на България, ЦСКА и Левски ще играят по обяд!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички