Лидер на ЦСКА със странно обяснение за провала - намери любопитна причина


Лидер на ЦСКА със странно обяснение за провала - намери любопитна причина
Снимка: Lap.bg

3250 0

Един от лидерите на ЦСКА Християн Петров бе редом до своя старши треньор Стамен Белчев по време на пресконференцията преди мача за "червените" срещу Черно море. Столичани търсят задължителен успех, за да си върнат второто място в Първа лига и да опитат да се класират директно за Лигата на конференциите, без да минават плейоф срещу седмия у нас.

Сблъсъкът е на Националния стадион "Васил Левски" и ще се състои в четвъртък (23.05) от 20:15 часа. Любопитното е, че Петров сподели, че "може би" именно домакинствата на Националния стадион оказват влияние за това да не постигат толкова добри резултати.

Националния стадион пречи на ЦСКА?

Още: "Хич не се интересува, влезе в ЦСКА, за да е държавата по-благосклонна към бизнеса му"

Християн Петров в ЦСКА

"Допреди няколко кръга бяхме с най-добрата защита, но в последно време допускаме голове в началото на мача. Не мога да си обясня на какво се дължи това. Ще се надяваме да се поправим в следващите двубои и да излезем със "суха" мрежа.

Трябва да подобрим нашето представяне без значение дали играем у дома или навън. Може би това, че се преместихме на стадион "Васил Левски", оказва някакво влияние. Сигурен съм, че съм играл с всеки като партньор в защита. В чудесни взаимоотношения съм с всички. Ние даваме всичко от себе си, имаме добра комуникация.

Играта в защита на целия отбор е изключително важна, тъй като, ако получиш един гол в началото, ще бъде трудно да обърнеш резултата, особено срещу отбор като Черно море. Да се надяваме да излезем пределно мотивирани и да не правим грешките, които се получаваха в последните мачове.

Още: Шеф в ЦСКА преди фалита през 2016-а: Ще издам една тайна, говорих с Валтер Папазки и...

Усещам подкрепа във всеки един мач. Благодаря на феновете, че са зад отбора и се надявам да продължават да ни подкрепят" - сподели Петров. Неговият старши треньор Стамен Белчев пък посочи кое е жалкото в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички