Легенда на "Левски": ЦСКА е отборче за "В" група, може да падне в Плевен


Легенда на "Левски": ЦСКА е отборче за "В" група, може да падне в Плевен
Снимка: БГНЕС

2196 0

ЦСКА ще има сериозни трудности при гостуването си на Спартак в Плевен. Това смята легендарният бивш защитник Пламен Николов.

Той е юноша на плевенския клуб, откъдето тръгва за големия футбол. Впоследствие достига до "Левски" и националния отбор. За "сините" има 296 мача и 6 гола в "А" група.

"Очаквам да се получи един равностоен мач. Изобщо няма да се учудя, ако Спартак изхвърли ЦСКА от турнира. В интерес на истината не следя ситуацията в състава на домакините. Когато работех там, исках да помагам, но не го оцениха. Много съм обиден", призна Николов пред "България Днес". До неотдавна той бе президент на клуба, но си тръгна със скандал.

"В Плевен няма никакъв интерес от страна на бизнесмените и ръководство на града да помагат на футбола. Чакат от друго място да дойде някой, да налее пари и да го оплюят накрая. Феновете винаги са подкрепяли отбора, Плевен е футболен град, но като цяло не са добре нещата там", категоричен е Николов.

Футболист номер едно на България за 1984 г. е сигурен, че с този състав ЦСКА няма никакъв шанс да спечели Купата на България.

"Това няма как да се случи. ЦСКА е отбор за "В" група. Там може да бият наред, но ако бяха едно ниво по-нагоре, нямаше да се борят за първото място. Просто нямат силен отбор", каза той.

В момента бившият защитник работи в школата на "Левски" и за "сините" коментира: "Ситуацията на "Герена" е добра. Въпрос на време е отборът да заиграе още по-добре. Гарантирам ви, че с тези играчи и този треньор "Левски" има всички шансове да стигне до шампионската титла. Виждаме, че Лудогорец паднаха на нивото на останалите", смята Николов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички