Ганчев на крака при отбора, обещава премии за купата


Ганчев на крака при отбора, обещава премии за купата

909 0

Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев прави всичко възможно тимът да продължи напред в турнира за Купата на България. "7 дни спорт" твърди, че бизнесменът е решил да посети отбора на лагера в Плевен преди двубоя с местния Спартак от 1/8-финалите в турнира.

"Армнейците" гостуват утре на плевенчани, като срещата започва в 13,30 часа. Днес тимът се отправя към Плевен, където ще бъде на лагер.

Ганчев все още не е посещавал официален мач на ЦСКА. Последната среща, на която присъства, беше приятелски мач именно със Спартак (Плевен), загубен с 0:1 от "червените" в Тетевен преди началото на сезона. Основната цел на визитата ще е да бъдат успокоени играчите, че клубът ще бъде спасен, въпреки тежката ситуация.

Играчите ще получат и сериозен финансов стимул при категоричен успех срещу Спартак. Амбицията на цялото ръководство на клуба е ЦСКА да стигне максимално далеч в турнира.

Вестникът твърди, че играчите за пореден път са заявили пред шефовете, че няма проблем с настоящата ситуация около клуба. След като преди няколко дни изпълнителният директор Пламен Марков успокои треньорския щаб, че всичко ще бъде наред, на свой ред Христо Янев е говорил с футболистите и им е казал да не обръщат внимание на информациите в медиите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички