Лечева за новата "Армия": Дано не остане само на хартия


Лечева за новата "Армия": Дано не остане само на хартия
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

3844 0

Министърът на младежта и спорта - Весела Лечева, за пореден път засегна темата около бъдещия нов стадион на ЦСКА, който ще замести настоящата "Българска армия" в центъра на София. 

Лечева сподели последното си мнение по темата в предаването "Денят на живо", като разкри, че наскоро е била запозната от ръководството на новосъздаденото дружество "Спортни имоти Българска армия" с проекта за реконструкцията.

Новият коментар на Лечева 

"Ние сме партньори, съакционери с ЦСКА, и нашето желание е да изградим един модерен стадион. Миналата седмица направихме среща с инвеститора, показаха пред нас проекта. Виждам, че са се съобразили с енергийната ефективност, с изискванията, на които трябва да отговаря едно модерно спортно съоръжение.

Аз се надявам и следващите стъпки, които предстоят да завършат успешно, така че този проект да не остане на хартия, а да се превърне в реалност.

Няма значение кой ще направи първата копка. Аз не участвам в такова състезание и никога не съм го правила. Искам да оставя работещо дружество с разписани ясни стъпки. Моята задача е да има добър и работещ проект заради феновете на ЦСКА и гражданите на столицата", сподели Лечева по темата.

Припомняме ви, че от "Армията" вече обявиха събитие в идния понеделник, по време на което споделят пред широката общественост завършения проект за новия стадион на ЦСКА.

 Вижте глобата за ЦСКА след дербито с Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички