Къде да гледаме сблъсъка между ЦСКА и Левски в Първа лига?


Къде да гледаме сблъсъка между ЦСКА и Левски в Първа лига?
Снимка: Официален сайт на Левски

2862 0

Рано тази вечер ЦСКА посреща Левски в забавения сблъсък между двата тима в Първа лига. Мачът започва в 18,00 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

За първи път от много време насам ситуацията в двата тима е толкова различна, че в дербито да има ясен и убедителен фаворит. "Червените" се намират с 6 места пред съперника в класирането и са спечелили 2 пъти точки от тях в изминалите 15 кръга.

Поляризацията в двата столични гранда също така се изразява ясно и във формирането на съставите за битката. Докато Бруно Акрапович се чуди кого да извади от групата, колегата му Славиша Стоянович се чуди как да събере 18 футболисти и кого да пусне титуляр, за да запълни големите дупки в състава.

ЦСКА влиза в сблъсъка с пет поредни победи в Първа лига. Тимът от "Българска армия" е вдъхновен и от начина, по който завърши участието си в Лига Европа - с 5 спечелени точки и с победа над Рома. Левски пък има една победа в последните си 5 мача. "Сините" имат обаче един голям повод за спокойствие и пълно влагане в мача, ето какъв.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички