Ферарио Спасов разкри слабото място на Ботев (Пловдив) преди мача с ЦСКА


Ферарио Спасов разкри слабото място на Ботев (Пловдив) преди мача с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1296 0

Треньорът на Ботев (Пловдив) - Ферарио Спасов, говори пред клубния сайт преди сблъсъка, който предстои на "канарчетата" срещу ЦСКА от полуфиналната фаза на Купата на България. Той ще се състои утре (10.06) от 21:00 часа.

"Очакванията ми за мача с ЦСКА е да постигнем резултат, който да ни даде шансове на реванша и да имаме възможност да стигнем до финала. Надявам се да не допускаме грешките, които допускахме в мача с Ботев Враца. След дългото прекъсване обаче никой не е застрахован от грешки и това го показа първият кръг в първенството. Очакванията ми са големи. Футболистите ми са с големи възможности и по никакъв начин не сме по-слаб отбор от ЦСКА.

Имаме нашите шансове, въпросът е да ги използваме. Отбелязването на голове ни е ахилесовата пета засега. Трябва да се възползваме от фактора "домакинство". Има доста условности, но от първата минута трябва да излезем с пределна мотивация. Срещу нас излиза отбор, който дълго време не е получавал гол и няма загуба. Всички са здрави и ще използваме всичко най-добро, с което разполагаме. Не можем да правим сметки. Първо трябва да изиграем мача с ЦСКА и след това да видим с кои футболисти ще излезем срещу Лудогорец" - сподели Спасов.

Междувременно, стана ясен съдията за сблъсъка между Ботев (Пловдив) и ЦСКА за Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички