Крушчич недоволен, че журналистите подценяват Али Соу и Евандро


Крушчич недоволен, че журналистите подценяват Али Соу и Евандро
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1081 0

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди утрешния сблъсък на „армейците“ срещу Ботев Пловдив от полуфиналната фаза на турнира за Купата на България. Сръбският специалист коментира двама от своите нападатели Али Соу и Евандро, като сподели и очакванията си за сблъсъка с „канарчетата“.

Двамата офанзивни играчи бяха основни действащи лица в последния мач на отбора срещу Витоша Бистрица, като Соу изпусна дузпа през първото полувреме, а в края на срещата влезлият като резерва Евандро вкара единствения гол в срещата и донесе успеха на „червените“. “Евандро и Али Соу са изключително важни футболисти за нас. Малко ги подценявате и съм недоволен от това. Те вкарват най-много голове. Не виждам причина да не разчитам на тях, заяви Крушчич.

„Влизаме на финала и на двата фронта - както в първенството, така и за Купата. Играхме срещу този съперник два пъти и ги победихме с по 1:0, което значи, че срещу тях играхме трудни мачове. Очаквам така да е и в сряда - труден мач до последните секунди. Атмосферата в отбора е добра, благодарение на победата и последните резултати. Всички са здрави. Само Рубен Пинто няма да играе заради картони. Ботев, както и ЦСКА, ще даде максимума. Всички отбори, включително и Ботев, имат силни и слаби страни. Подробно сме ги анализирали. Неделев е един изключителен футболист. Също и момчетата в средата на терена. Анализираме силните им качества и ще използваме слабите им страни“, заяви сръбският специалист.

А ето кой футболист на ЦСКА е пред трансфер в Русия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички