Къде да гледаме двубоя Йънг Бойс - ЦСКА в Лига Европа?


Къде да гледаме двубоя Йънг Бойс - ЦСКА в Лига Европа?
Снимка: БГНЕС

1850 0

Тази вечер от 22:00 часа ЦСКА отново ще излезе на голямата сцена - в гостуване на Йънг Бойс от третия кръг на група А в Лига Европа. Двубоят е от изключителна важност и за двата тима, защото победа ги оставя в борбата за достигане до 1/16-финалите напролет.

Домакините имаха късмет, след като шампионатният им двубой през уикенда бе отложен заради заразени с коронавирус играчи от съперника Лугано.  Треньорът на Йънг Бойс Херардо Сеоане няма почти никакви проблеми по окомплектоването на състава. Вчера стана ясно, че губи халфа Марвин Шпилман за 6 седмици, но той не е от основните му играчи.

В навечерието на двубоя ЦСКА понесе сериозен удар - аут за сблъсъка е и Жеферсон. Във вторник вечерта бразилецът премина късен фитнестест, а резултатите от него не бяха добри и се наложи той да бъде обстойно прегледан. В крайна сметка играчът не получи зелена светлина от лекарския щаб да пътува за Швейцария.

Предизвикателствата пред Моралес са много. В защита до Антов, който ще изведе тима с капитанската лента, ще застане Юрген Матей. Бекове ще са Вион и Мазику, а Турицов ще остане на резервната скамейка. Ако Тиаго е в добро кондиционно състояние, ще започне до Амос Юга. В случай, че португалецът не е на 100 процента, както често се получава този сезон, ще стартира Белтраме. В ролята на плеймейкър ще е Санкаре, а по фланговете ще нападат Синклеър и Йомов. Атаката ще бъде водена от Соу. Срещата Йънг Бойс - ЦСКА може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по БНТ. 

А какво каза наставникът на ЦСКА Даниел Моралес преди двубоя - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички