Моралес: ЦСКА има план как да победи Йънг Бойс


Моралес: ЦСКА има план как да победи Йънг Бойс
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1365 0

Наставникът на ЦСКА Даниел Моралес говори преди важното гостуване на Йънг Бойс в групите на Лига Европа. Той подчерта, че отборът има ясен план как да постигне положителен резултат и се надява, че двубоят ще се развие по техния сценарий. Освен това Моралес увери, че проблемите с контузени играчи са изчистени.

"Проблемите с контузените играчи са решени. Имаме футболисти, които са готови да излязат и да дадат всичко от себе си. Да, има разлика, когато се играе на изкуствен терен, но това е положението, трябва да се адаптираме към него. Всичко зависи как ще ни тръгне мача", започна Моралес.

Разбира се, имаме план и дано всичко, което сме подготвили да проработи. Във футбола обаче не винаги става така както сме планирали нещата. Ние сме положили много труд и дано излезем с добър резултат от мача с Йънг Бойс. Отборът създава ситуации и с по-голяма концентрация и спокойствие нещата ще се случат.

Али Соу е много трудолюбив и е състезател с характер. Когато няма късмет или не завърши атаката, има и други качества, с които е полезен. Дори и така прави много положителни неща на позицията си. Слувало се е и на други нападатели да имат периоди да не вкарват. Мисля, че с упоритост и амбиция той отново ще се върне в ритъм да вкарва", добави още треньорът.

Именно Али Соу е футболистът на ЦСКА, който вече е вкарвал гол на Йънг Бойс (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички