Какво е състоянието на заразения с коронавирус Томи Юрич от ЦСКА?


Какво е състоянието на заразения с коронавирус Томи Юрич от ЦСКА?
Снимка: Getty Images/Guliver

2001 0

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира състоянието на футболиста на "червените" Томи Юрич, за когото стана ясно, че е дал положителна проба за коронавирус. Крушчич говори още за шестимата юноши, които вече подписаха с "армейците", както и за новото попълнение Юнус Санкаре.

"Юрич вече е по-добре. Първият ден имаше симптоми, но вторият ден се чувстваше по-добре. Сега няма никакви тежки симптоми. Всички ние в клуба му даваме много подкрепа. След тестовете всички бяхме спокойни и в добро настроение, защото бяха отрицателни" - заяви относно вируса.

"ЦСКА още веднъж показа, че ще разчита на свои юноши, таланти, футболисти, които идват от школата. Тези футболисти вече от време тренират с първия отбор. Това е хубава новина. Имат талант и качества. Важно е да развият таланта си, има нужда от много работа. Вчера подписахме договор с Юнус Санкаре, вече тренира с нас. Има повече от 200 мача във Франция. Играл е в ПСЖ. Излишно е да говорим за качествата му. Ще вдигне нивото на качество в отбора. Онези, които вече тренират с нас, ще могат да са готови за новия сезон. Много добро решение на ръководството, защото няма да са дошли късно и да започват тепърва да тренират преди новия сезон" - сподели още Крушчич.

Наставникът отказа да коментира решението на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев да ограничи публиката по трибуните. А какво очаква Крушчич от реванша с Ботев (Пловдив) и кой е най-ключовият играч на "канарчетата"?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички