Не е само алкохолът и хазартът: Съкрушителна новина мъчи Тобиас Хайнц


Не е само алкохолът и хазартът: Съкрушителна новина мъчи Тобиас Хайнц
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4439 0

Тобиас Хайнц е едно от най-обсъжданите имена в ЦСКА през последните дни. Това стана факт, след като тарторът на "червените" фенове обяви, че норвежкият футболист злоупотребява с алкохола и хазарта. Оказва, че има и още една причина, на която се дължи спадът в играта му и тя е изключително тъжна.

Голямата тъга за Хайнц

Неговата майка е болна от рак и поради тази причина при всяко спиране на първенството от началото на сезона Тобиас се качва на първия самолет и лети до Норвегия, за да бъде близо до нея, пише "Блиц". Имало е дори случай, в който Хайнц е тръгнал за родината си след мач на ЦСКА и се е прибирал обратно два дни по-късно, за да е на линия за следващия двубой.

Изданието допълва, че Тобиас искал по-рано да тръгне, за да е отново близо до майка си. ЦСКА има два последни мача за календарната 2023 година. Във вторник със Славия в осминафинал за Купата и в неделя с Лудогорец за първенство. Не е изключено между двата мача той пак да пътува. Засега обаче няма потвърждение.

Подобна ситуация преди време имаше и с Греъм Кери. С тази разлика, че на ирландеца съпругата му беше болна от коварната болест. Греъм Кери бе лидерът и моторът на ЦСКА, но последва спад в представянето му.  В крайна сметка Кери прекрати договора си и напусна клуба. Хайнц също стана лидер и действа на постовете, на които твореше Кери. В последните месеци обаче няма нищо общо с предходното си вдъхновено представяне.

Междувременно се бе появила информация, че Нестор Ел Маестро обмисля да го закотви временно на пейката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички