Иван Турицов с признание, което може да се окаже притеснително за ЦСКА


Иван Турицов с признание, което може да се окаже притеснително за ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

13887 0

Един от лидерите в тима на ЦСКА - Иван Турицов, говори след равенството (1:1) със Славия в столичното дерби от 19-ия кръг на Първа лига. Той бе категоричен, че липсата на концентрация е изиграла лоша шега на "червените" и това не трябва да се повтаря.

"Не спечелихме от този мач, защото през цялото време бяхме по-добрият отбор. Щом съдията е видял ситуациите на ВАР, значи е правилно решение. Ще се прибера вкъщи и ще ги гледам, сега не мога да кажа", сподели Турицов.

"Със сигурност искахме да победим, това беше целта през целия мач. Може би не беше нашият ден днес, а и липса на концентрация – както пред нашата врата, така и пред тяхната. Миналата година през цялото време държахме първото място. Какъвто е мачът като сме на първата позиция, такъв е и като сме назад".

"Тепърва свърши мачът, имаме време да си вземем поуките от грешките, за да не се повтарят. Горе-долу очаквам същия мач, защото едва ли Славия ще промени за 4 дни нещо кой-знае какво, нека да минат няколко дни, да погледнем грешките си и мисля, че ще покажем по-добро лице", добави още бранителят.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ: Нестор Ел Маестро посочи това, което е коствало точките на ЦСКА срещу Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички