Кукоч се сбогува с потъващия ЦСКА и "bokluka" Жоро Петков


Кукоч се сбогува с потъващия ЦСКА и "bokluka" Жоро Петков

2168 0

Левият бек на ЦСКА Тончи Кукоч напусна "червените" с пост в социалната мрежа "Facebook". Това стана буквално преди минути, като хърватският бранител изрази дълбоката си признателност и благодарност към клуба, привържениците и специално към Любослав Пенев.

"Искам да благодаря на всички в ЦСКА, всички треньори, които ме наставляваха, както и на всички играчи, с които играх. Тези 10 месеца бяха много специални за мен. Наслаждавах се да играя в България, хората са много добри тук. Благодаря на всички фенове, които бяха зад мен от самото начало. Чувствах се специален, знаейки че сте зад мен. Вие сте най-добрите и се надявам някой ден да се срещнем отново. Наслаждавах се на всяка минута, в която играх на свещената трева на Армията", написа Тончи на прощаване, като не пропусна да се заяде с "любимеца" си Георги Петков.

"Понякога имах проблеми с други играчи, като например Георги Петков, той вероятно е много щастлив, че си тръгвам от ЦСКА. Той нямаше да се чувства добре, ако пак трябваше да играе срещу мен. За мен той е много голям боклук (написано "very big bokluk*")", написа още Кукоч.

Инцидентът между Кукоч и Петков

Той категорично подчерта, че е доволен от работата си с Любослав Пенев и се надява в бъдеще пътищата им отново да се пресекат.

"През последния месец и половина се наслаждавах на работата си с Любослав Пенев и съжалявам, че вече няма да ми е треньор. Той е велик човек и се надявам някога отново да работим заедно. Той има шампионски характер и му желая всичко най-хубаво". 

За финал Кукоч изрази несъгласието си с това, че "червените" ще трябва да играят в трета дивизия и именно поради тази причина напуска отбора, без да търси финансова коменсация.

"Не мога да повярвам, че клуб като ЦСКА няма да играе в А група. Не знам кой е президент на ЦСКА - Томов, Манджуков, Милко, нямам идея. Отсега обаче казвам - не искам нищо от ЦСКА. Прощавам всичко.

Съжалявам, но не ми се играе в трета дивизия. На 24 години съм и трябва да мисля за моето бъдеще и моето семейство.

Всичко най-хубаво! Само ЦСКА", завърши писмото си Кукоч.

ОЩЕ АКТУАЛНИ НОВИНИ ЗА ЦСКА ЧЕТЕТЕ ТУК

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички