Хайдук поискал Кукоч, бекът се гъбарка с боса


Хайдук поискал Кукоч, бекът се гъбарка с боса

1775 0

Избягалият от ЦСКА Тончи Кукоч е бил помолен да се върне в родния си клуб Хайдук (Сплит). Това твърди самият хърватин с пост във Фейсбук, който по-късно изтрива. На Тончи му е обещано, че ако се върне в Сплит, ще му бъде уреден трансфер в по-голям клуб впоследствие.

Кукоч разкрива, че босът на хърватския клуб му се е обадил, заявявайки му: "До мен е Горан Вучевич (спортният директор на клуба). Ти си трансферната ни цел". Скандалният играч обаче решава да зададе въпрос на шефа. Пита го "Колко е 2+2х2?". Запитаният бързо дава отговор: 8, а Кукоч заявява: "Поздрави, президенте".

Левият бек разкрива тази история с пост във Фейсбук, който обаче бързо изтрива. Журналист от tportal.hr обаче го вижда и публикува информацията.

Изданието коментира, че на Хайдук ще им е нужен много късмет, за да подпише с Тончи. Вметнато е също, че той знае как да се подиграва с хората и често го прави.

Иначе Кукоч е юноша на Хайдук, пробил и в първия отбор и наложил се в него под ръководството на Красимир Балъков. В следващия сезон обаче отново е твърда резерва и през лятото на 2013 г. напуска в посока италианския Бреша, откъдето пък дойде в ЦСКА.

Хърватинът избяга от "Българска армия" преди седмица, заявявайки, че му е писнало от лъжите на ръководството в лицето на Ивайло Манджуков и Милко Георгиев, след като те оставиха отбора без заплати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички