Кукоч плаши своите: "Васил Левски" е разпродаден, чака ни ад


Кукоч плаши своите: "Васил Левски" е разпродаден, чака ни ад

2863 0

Хърватският защитник на ЦСКА Тончи Кукоч продължава да шества из медийното пространство в родината си и да коментира предстоящия мач между България и селекцията на Нико Ковач. Пред slobodnadalmacija.hr бекът заяви, че българският отбор е добър и не е правилно да бъде подценяван от някои хърватски медии.

"Сочат ни като фаворити, но нашия отбор го чака пъклена атмосфера. Стадион "Васил Левски" вече е разпродаден. Победата на Бългхария в тежкото гостуване в Азербайджан им даде увереност и сега техният треньор Пенев очаква трите точки срещу Хърватия", коментира Кукоч.

"Българите са убедени, че ще спечелят. Ще бъде много труден мач, но Хърватия е достатъчно добър отбор и не вярвам да подценят съперника. Българите имат специален бонус за тази среща", твърди уверено хърватинът.

Той разкри какъв разговор е водил със съотборника си в ЦСКА Апостол Попов, който е единственият национал на "червените".

"Апостол ме пита кой играе вляво, казах му Стринич, а той ми отвърна "Супер, като няма да играеш ти, няма да имам проблеми от тази страна". Аз му отговорих "Браво, брате, това са най-умните ти думи, откакто съм тук". Казах на Апостол, че ще ги бием, а той ми рече: "няма шанс", разкрива още бранителят.

Кукоч споделя, че го е яд за това, че няма да играе за Хърватия, и то в София.

"Казах, че съм най-добрият ляв бек в Хърватия и стоя зад думите си. Някои анализатори в страната коментират, че не съм достатъчно добър за националния, тъй като играя в България. Ми Лудогорец е български тим, пък как игра срещу нашия шампион Динамо! За разлика от Динамо, Лудогорец не се изложи в Шампионска лига. Реал (Мадрид) и Ливърпул едвам ги победиха. А моят ЦСКА ги води със седем точки. Не може още дълго да ме игнорират в националния отбор. Играя отлично, най-добрият бек в лигата съм. Ще си чакам шанса, вероятно срещу Италия", реди още футболистът на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички