Пенев умува за 5 поста срещу Хърватия


Пенев умува за 5 поста срещу Хърватия

2557 0

Селекционерът Любослав Пенев до последно ще умува за титулярния състав пред домакинството на Хърватия, пише "Меридиан мач". Треньорът се колебае за цели пет поста.

Със сигурност срещата в петък ще започнат Николай Бодуров, Светослав Дяков, Владимир Гаджев, Георги Миланов и капитанът Ивелин Попов. Всички останали играчи имат равни шансове да се изправят срещу „шахматистите".

За вратарския пост ще спорят Владо Стоянов и завърналият се в отбора Ники Михайлов. Пенев и помощниците му пробват и двамата в тренировките, но везните накланят в полза на Стоянов.

В защита нещата изглеждат на сложни. За партньор на Бодуров ще спорят Апостол Попов и Александър Александров. Отляво Веско Минев се конкурира със Станислав Манолев. Играчът на Динамо (Москва) обаче може да бъде използван и като халф. Минимални шансове има и за Петър Занев.

В дясната зона Иордан Минев изглежда незаменим, но Пенев не веднъж е изненадвал с титулярния състав. За дясното крило вариант №1 е Мишо Александров, като не е изключено там да играе и Георги Миланов или Ивелин Попов.

Атаката най-вероятно ще води Илиян Мицански, но габаритите на Гълъбинов му дават шанс. Срещу мощните хърватски защитници е възможно да бъде противопоставен таранът на Ливорно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички