Кукоч обещавал на ЦСКА: Върнете ме, а аз ще ви изкарам един милион


Кукоч обещавал на ЦСКА: Върнете ме, а аз ще ви изкарам един милион

1488 0

От ръководството на ЦСКА разкриха защо хърватинът Тончи Кукоч сипе обиди по техен адрес. Те твърдят, че бившият защитник на тима сам се е молил за трансфер на "Армията" през лятото.

Ексцентричният футболист не се е поколебал да изпрати sms на мениджъра Стойчо Стоилов, с който горещо го приканва да го ангажира.

"Здравей, сеньор Стоилов. Искам да говоря с вас. Искам да се върна отново в ЦСКА. След година със сигурност ще ме продадете за един милион. Моля ви, когато имате две минути, да ми отговорите. Благодаря ви! , пише на Стойчо хърватският защитник.

По това време самият Кукоч се хвалеше, че неговият агент лично води преговори с Гриша Ганчев. След като не са го потърсили обаче Тончи Кукоч е обърнал плочата и започна остро да критикува "червените". Той обвини това ръководство на ЦСКА за смъртта на автентичния клуб, след като бе обявен фалитът на дружеството.

"Спиш ли спокойно, г-н Ганчев?", написа хърватинът във Фейсбук преди два дни, намеквайки за разрушението на стария тим и колебливата игра през този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички