Две медии се борят да излъчат престижният лагер на ЦСКА


Две медии се борят да излъчат престижният лагер на ЦСКА
Снимка: Getty Images / Guliver

1024 0

ЦСКА ще проведе зимен лагер в супермодерния испански курорт Ла Манга. "Армейците" са се договорили да бъдат в комплекса от 23 януари до 5 февруари, като ще срещнат само елитни европейски отбори.

Сред съперниците им ще бъдат някои от водещите руски клубове. Вероятно ще има проверки и с норвежки тимове, тъй като много от тях по традиция използват базата в Испания за зимните си подготовки.

Всички контроли на ЦСКА ще бъдат излъчени, а за тази привилегия ще се борят две медии - Диема Спорт, от една страна, и ЦСКА ТВ, от друга.

Не е изключено срещите да се предават и на двете места. Клубната телевизия вече стартира пробно с излъчването на запис от срещата с А око ГО (0:0) във вторник вечерта. Екипът е планирал да пътува до Испания, за да излъчва на място.

На лагер в Ла Манга по същото време като ЦСКА ще са Шахтъор Донецк, Динамо Загреб с треньор Ивайло Петев, Хееренвеен и Легия Варшава, за който играе юношата на ЦСКА Михаил Александров. Не е изключено "армейците" да срещнат някои от тези отбори.

Контролите все още не са уточнени на 100%. Причината за това е, че в испанския курорт се организира ежегоден турнир "Ла Манга къп", в който ЦСКА ще се включи, но не всички участници са ясни, поради което няма изготвен график.

За трофея игра и Литекс миналата зима, като ловчанлии също бяха отседнали в Ла Манга. Тогава те имаха спаринги с Динамо Загреб, Рубин Казан, Спартак Москва, Динамо Киев и още 3 норвежки отбора.

ЦСКА пък ще направи първа тренировка за 2017 година на 8 януари (неделя). "Армейците" почти сигурно ще имат лагер в България, но на този етап не се знаят подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички