Гонзо откровен до болка за Левски, ЦСКА и Лудогорец


Гонзо откровен до болка за Левски, ЦСКА и Лудогорец

2624 0

Треньорът на Черно море Георги Иванов - Гонзо говори надълго и нашироко за случващото се в българския футбол и по-специално за отборите в топ 3 на елита - Лудогорец, Левски и ЦСКА.

"Лудогорец е с класи над всички останали отбори и 1:1 в Разград не е справедлив резултат, но ние трябва да сме доволни. Те могат да бият всеки български отбор, когато си поискат.

В един мач или за Купата Левски може да му е конкуренция, но при такъв формат на първенството няма никакъв шанс. Причината е, че те купуват скъпи футболисти, а не с малко пари или през комисионни. А другите отбори имат четири варианта и първите трима не искат да чуват за теб. Левски може да го постигне, но ако всички са един юмрук.

Вина за напускането на Люпко имат феновете и ръководството, защото този човек е на 70 години и всеки ден го обиждат и го сменят през медиите. Когато един треньор не чувства никаква подкрепа, не може после да му се сърдиш, че си е тръгнал. А и веднага се видя, че сбъркаха с него и имат проблеми.

Левски вече година и половина гради отбор и затова само той е конкурентен на Лудогорец, такива отбори са с предимство. Но тимове като Верея, Нефтохимик и Локо (ГО) не бяха готови за такъв формат на първенството.

Нормално е в ЦСКА да има колебания, защото събраха като отбор тези играчи около месец преди началото на сезона, не е странно, че има лъкатушене. Но ще ги видите напролет, ЦСКА ще бъде ЦСКА. Ще вземат хора, които да ги стабилизират.

Феновете искат от първия ден новите играчи да са Меси и Роналдо, а треньорът да е Моуриньо и Капело. Няма как", завърши темата Гонзо по "Диема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички