Крушчич: Откакто съм треньор сме допуснали само 1 гол - за 4 месеца, спокоен съм


Крушчич: Откакто съм треньор сме допуснали само 1 гол - за 4 месеца, спокоен съм
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1567 0

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич сподели своето мнение за двубоя на "армейците" срещу Ботев (Пловдив) в Първа лига, спечелен от "червените" с минималното 1:0. Сърбинът е доволен от резултата, но смята, че играта може да бъде и на по-добро ниво.

"Доволен съм от резултата естествено, играта може да бъде и по-добра, тя ще бъде по-добра с всеки следващ мач, но днес резултатът беше важен. Отдавна не бе губил Ботев (Пловдив). И откакто дойде новият им треньор - 10 или повече мачове не бяха губили, ние успяхме да ги победим. Днес малко нервно влязохме в мача, особено първите 10 минути. Сами обаче си създадохме тези ситуации пред нашата врата. Някои технически грешки при пасовете, имахме 2-3 контраатаки, които допуснахме. След това обаче като тръгна мачът бяхме много по-сигурни, след като вкарахме гол. Изпуснахме два момента и можехме да решим мача по-рано и спокойно да го завършим" - коментира двубоя Крушчич.

"Аз бях спокоен и преди гола. Не сме допуснали гол колко минути - това трябва да се каже. Откакто съм треньор сме допуснали само 1 гол - за 4 месеца. Ако продължаваме по този начин - няма как да не съм спокоен. Защитата ни изглеждаше по-различно, защото основните ни централни защитници са извън строя, но заместниците им се справиха чудесно с изключение на първите 10-20 минути, но след това се успокоиха и играха много добре. Най-важното е, че не допуснаха възможности за съперника" - завърши сърбинът.

ФЕРАРИО СПАСОВ: ПОЛУЧИ СЕ МАЧ ЗА ФУТБОЛА, ХАРЕСВАМ ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички